Radno pravo

Pouzdan savetnik u oblasti radnog prava

Advokatska kancelarija Injac | Ilić štiti vaše interese u dinamičnoj oblasti radnog prava. Naš posvećen tim poseduje duboko razumevanje složenosti pravnih odnosa, sa kojima se suočavaju kako poslodavci tako i zaposleni.

Usluge:

 

  • Ugovori o radu: Sa visokim stepenom pažnje pregovaramo i pripremamo ugovore o radu kako bismo osigurali da su prava i obaveze kako poslodavca tako i zaposlenih jasno i precizno definisana. Bez obzira da li ste poslodavac ili zaposleni, naš cilj je da obezbedimo ugovore koji štite vaše interese i pružaju čvrstu osnovu za uspostavljanje radnog odnosa.

 

  • Pravilnici i drugi opšti akti: Naš tim pruža usluge sveobuhvatnog savetovanja i izrade pravilnika i drugih opštih radnopravnih akata. Sa posebnom pažnjom osiguravamo usaglašenost svih pravnih akata sa važećim propisima. Promovišući usklađenost i transparentnost, pomažemo klijentima da održe sigurno, pravično i produktivno radno okruženje.

 

  • Mobing i Diskriminacija: Advokatska kancelarija Injac | Ilić je vaš pouzdan savetnik za prevenciju i rešavanje problema diskriminacije i mobinga na radnom mestu. Pružamo podršku i pravno savetovanje kako poslodavcima tako i zaposlenima, osiguravajući da se svi pojedinci tretiraju fer i pravično, u skladu sa najvišim standardima poslovne prakse.

 

  • Prestanak radnog odnosa: Navigacija kroz procese otkaza ugovora o radu i druge načine prestanka radnog odnosa može biti složena i osetljiva. Klijente savetujemo o izboru najboljeg rešenja, koje odgovara konkretnoj situaciji, bilo da je reč o poslodavcu koji donosi teške odluke ili o zaposlenom koji traži pravično rešenje. Naš cilj je postizanje ishoda kojim se poštuju prava i dostojanstvo svih uključenih strana.

 

  • Radni sporovi: Sa velikim iskustvom u vođenju radnih sporova naš tim je posvećen u zastupanju najboljih interesa klijenata. Klijente zastupamo u svim fazama rešavanja spora, od pregovora i  medijacije, do vođenja sudskih sporova. Naš prioritet je pronalazak pravičnih rešenja koja čuvaju vaša prava i štite vaše interese.

 

  • Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo u oblasti radnog prava, stavljajući akcenat na uravnoteženi pristup pravnim pitanjima, kako bi osigurao pronalaženje efikasnih rešenja, sa punim fokusom na potrebe klijenta.
radno pravo

Inquiry