Nepokretnosti i Građevinsko pravo

Uvek na pravom putu: sigurna pravna podrška za građevinske izazove

Naš tim poseduje bogato iskustvo u oblasti prava nepokretnosti i građenja. Klijentima pružamo široka spektar pravnih usluga, fokusiranih na složene izazove i prilike u ovom dinamičnom sektoru. Sa dubokim razumevanjem zakonskih regulativa i pravnih aspekata, cilj nam je da obezbedimo vašu pravnu sigurnost i zaštitu vaših interesa.

Usluge:

 

  • Promet nepokretnosti: Advokatska kancelarija Injac | Ilić osigurava sigurne i efikasne transakcije, bilo da kupujete, prodajete ili iznajmljujete nepokretnosti. Pažljivo razmatramo sve pravne aspekte projekta u cilju zaštite vaših interesa.

 

  • Ugovori o građenju: Sa studioznim i detaljnim pristupom pri izradi i analizi svih vrsta ugovora  u okviru građevinskog projekta garantujemo vašu pravnu sigurnost  i umanjenje potencijalnih rizika.

 

  • Građevinski projekti: Od koncepta do izgradnje, podržavamo građevinske projekte sa pravnog aspekta, što podrazumeva savetovanje u svim fazama projekta, od planiranja projekta, finansiranja, do dobijanja dozvola i izvođenja radova.

 

  • Naš tim poseduje bogato iskustvo u oblasti prava nepokretnosti i građevinskog prava, koje nam omogućava da klijentima pružimo sveobuhvatnu podršku u svim vrstama građevinskih projekata.
nekretnine

Inquiry