Oblasti prava

Korporativno pravo

Advokatska kancelarija Injac | Ilić predstavlja vašeg pouzdanog partnera u savladavanju složenosti korporativnog i trgovinskog prava. Naš tim advokata sa bogatim iskustvom u ovim oblastima posvećen je obezbeđivanju uspeha i prosperiteta vašeg poslovanja.

Bankarstvo i finansije

Advokataska kancelarija Injac | Ilić pruža pravnu podršku klijentima u svim segmentima poslovanja sa finansijskim institucijama. Obezbeđujemo da poslovanje naših klijenata bude usklađeno sa pozitivnim regulativama u permanentno evoluirajućoj oblasti bankarstva i finansija.

Radno pravo

Advokatska kancelarija Injac | Ilić štiti vaše interese u dinamičnoj oblasti radnog prava. Naš posvećen tim poseduje duboko razumevanje složenosti pravnih odnosa, sa kojima se suočavaju kako poslodavci tako i zaposleni.

Nepokretnosti i Građevinsko pravo

Naš tim poseduje bogato iskustvo u oblasti prava nepokretnosti i građenja. Klijentima pružamo široka spektar pravnih usluga, fokusiranih na složene izazove i prilike u ovom dinamičnom sektoru. Sa dubokim razumevanjem zakonskih regulativa i pravnih aspekata, cilj nam je da obezbedimo vašu pravnu sigurnost i zaštitu vaših interesa.

Intelektualna Svojina

Advokatska kancelarija Injac | Ilić je vaš pouzdani partner u zaštiti prava intelektualne svojine. Naš tim klijentima pruža pravnu podršku i savete u postupcima zaštite žiga, patenta, dijazna, kao i drugih prava intelektualne svojine prava.

Zaštita podataka o ličnosti

Advokatska kancelarija Injac | Ilić preuzima ključnu ulogu u regulisanju vašeg postupanja sa osetljivim podacima, sa ciljem usklađivanja vašeg poslovanja sa najvišim pravnim standardima u oblasti zaštite podataka o ličnosti.

Informacione tehnologije I startup

Advokatska kancelarija Injac| Ilić je strateški partner kompanija iz obasti IT. Pružamo sveobuhvatne pravne usluge kompanijama koje su prepoznatljivi lideri u oblasti IT. Pratimo i podržavamo razvoj start-up kompanija kroz dinamičan proces njihovog razvoja i rasta.

Rešavanje sporova

Advokatska kancelarija Injac | Ilić poseduje dugogodišnje iskustvo u zastupanju klijenata u rešavanju svih vrsta sporova. Naš iskusan tim zastupa klijente kako u pokušajima mirnog rešavanja spora tako i u svim vrstama sudskih i arbitražnih postupaka.